Tudorel Toader răspunde atacurilor lui Liviu Dragnea „o simplă și prima clarificare : Nu voi mai rămâne în stare de pasivitate”

442

„O simpla intrebare !
Recunoaste cineva faptul ca proiectele de acte normative erau aduse, uneori, spre avizare cu cateva ore inaintea sedintei de Guvern, ca apoi sa evoce o anumita intarziere de la MJ ?

PS: Adevarat este si faptul ca uneori se ” intampla” exact invers- mai intai se evoca intarzaierea la MJ, dupa care se aducea proiectul de act normativ spre avizare.” întreabă ironic Tudorel Toader

„O simplă și prima clarificare! MJ nu a blocat și nici nu a întârziat procedura de avizare și de adoptare a actelor normative.

Mulțumiri tuturor colegilor din MJ care au făcut posibil că durata medie a avizării unui proiect normativ, calculată de la înregistrarea și până la ieșirea din minister, să nu dureze mai mult de 2, 5, maxim 3 zile.

Felicit pe toți colegii din minister care, în procesul de avizare a proiectelor de acte normative, au făcut dovadă unei depline responsabilități și a unui înalt profesionalism.
În acest sens, luni voi publică și situația statistică”, scrie Toader pe Facebook.

„PS: nu voi mai rămâne în stare de pasivitate față de multele dezinformări !”, încheie ministrul demisionar.

La finalul mitingului de sâmbătă de la Iași, președintele PSD, Liviu Dragnea, a făcut o conferință de presă în care a vorbit despre remanierea guvernamentală și l-a atacat pe ministrul demisionar al Justiției, Tudorel Toader.

Liviu Dragnea a făcut referire și la Tudorel Toader, spunând că „sigur mai rău nu poate fi” la Ministerul Justiției.

„Sigur mai rău nu poate fi. De la acel minister (c.n. Justiției) au venit pe această OUG în permanență observații, observații și puncte de vedere negative că nu trebuie făcută. Eu sper ca în următoarea ședință de guvern să găsească totuși, nu știu, Ioahnnis va numi, nu va numi, un interimar va trebui să funcționeze la acel minister, care să sperăm că va gândi în spiritul programului de guvernare, nu să pună în continuare piedici”, a adăugat președintele PSD.