Lista candidaților pentru Parlamentul European din partea ALDE

754

ALDE a depus astăzi la Biroul Electoral Central semnăturile de susținere și lista de candidați pentru Parlamentul European.

Echipa pe care ALDE o propune pentru Parlamentul European are experiența și cunoștințele necesare pentru a promova interesele românilor. România pe care ALDE dorește să o reprezinte în Europa este o țară mai puternică și respectată!

La evenimentul de depunere a listei pentru Parlamentul European au participat candidații ALDE, împreună cu reprezentanții conducerii ALDE.

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai a declarat că ALDE propune românilor o ‘listă de excepţie’, o listă cu oameni ‘cu o deosebită probitate morală’.

„Aş dori să mulţumesc membrilor BEC pentru că au avut răbdarea să verifice cele aproape 400.000 de semnături pe care ALDE le-a depus astăzi. Vreau să vă spun că este o zi deosebită pentru mine să depun listele candidaţilor ALDE pentru Parlamentul European. Eu cred că ALDE propune românilor o listă de excepţie, o listă cu oameni care au o profesie, o listă cu oameni a căror probitate morală nu poate fi pusă în discuţie, o listă cu care acest partid vine şi cere voturile românilor”, a spus Norica Nicolai.

Ea a apreciat că românii îşi doresc să trăiască într-o Europă care să fie mai aproape de ţara noastră şi mai respectuoasă cu România.

Numele și prenumele
11.Umbrărescu Ștefan – Sorin
12.Ștefanachi Bogdan
13Muscalu Ionel
14.Hristea Robert – Iulian
15.Sirbu Ovidiu-Marcel
16.Roșu – Mareș Claudiu – Sorin
17.Daraban Gabriel
18.Corcheș Dorin -Octavian
19.Tudorache Iulian- Robert
20.Nazaruk Christopher Raphael
21.Lazăr Ioan –Bogdan
22.Luca Eduard
23.Burcescu Marian-Catălin
24.Cîrloganu Silviu-Mihai
25.Voicu Constantin
26.Hușanu Mihaela
27.Nuică Ionuț Eduard
28.Roșca Alexandra-Raluca
29.Deaconu Alexandru-Ștefan
30.Kruppa Daniela -Maria
31.Gherman Dan-Nicolae
32.Tănase Bogdan
33.Ruscea Lia-Ruxandra
34.Gurghian Alexandru
35.Tiriteu Ștefan-Ioan
36.Badea Andrei-Alexandru
37.Dima Virgil-Silviu
38.Stoica Emilian-Marian
39.Mina-Drăghici Oana-Alexandra
40.Bujac Razvan-Alexandru
41.Hanganu Mihai
42.Pungă Nicolae