Consilerii locali Bogdan Lupu și Anca Agapie solicită să se introducă în buget sumele necesare obținerii autorizațiilor de securitate la incendiu pentru toate unitățile de învățământ din Ploiești

411

Consilierii locali ai Partidului PRO România, Bogdan Lupu și Anca Agapie, i-au atras atenția primarului Andrei Volosevici asupra unei probleme care privește siguranța și securitatea comunității locale.

Concret, cei doi reprezentanți ai legislativului ploieștean i-au solicitat edilului ca în bugetul de anul acesta să introducă sumele necesare obținerii autorizațiilor de securitate la incendiu (ISU) pentru toate unitățile de învățământ.

”Stimate Domnule Primar,

Subsemnații, Bogdan Lupu și Anca Agapie, în calitate de consilieri locali ai Municipiului Ploiești, dorim să aducem în atenția dumneavoastră o problemă importantă care privește siguranța și securitatea comunității noastre.

În contextul crescut al preocupărilor legate de siguranța în unitățile de învățământ și spitalele din orașul nostru, vă solicităm cu respect, ca în procesul de construcție a bugetului municipiului Ploiești pentru anul 2024 să fie incluse fondurile necesare pentru obținerea autorizațiilor de securitate la incendiu (ISU) pentru toate aceste instituții.

Având în vedere importanța vitală a acestei măsuri pentru protecția vieților și siguranța cetățenilor noștri, considerăm că este imperativ să alocăm resursele financiare necesare pentru ca toate unitățile de învățământ și spitalele din Ploiești să fie în conformitate cu standardele de securitate stabilite de autoritățile competente.

Prin această solicitare, ne propunem să contribuim la creșterea nivelului de siguranță și protecție a comunității noastre, iar aceasta ar reprezenta un pas esențial către îndeplinirea acestui obiectiv comun.

Cu respect,

Bogdan Lupu

Anca Agapie

Consilieri Locali ai Municipiului Ploiești”, se arată scris în adresa celor doi consilieri PRO România.