Percheziții DNA la președintele Consiliului Județean Prahova. Reacția lui Iulian Dumitrescu

286

Președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu  este în atenția Direcției Naționale Anticorupție. Procurorii DNA efectuează joi dimineața 16 percheziții la sediul Consiliului Județean Prahova, la domiciliul acestuia din cartierul Stejarii și la membri ai familiei, conform digi24.

Dumitrescu este suspectat de luare de mită și fals în declarații alături de alte persoane. Ancheta DNA ar viza modul de acordare a contractului pentru centura din Mizil.

Reacția președintelui CJPh, Iulian Dumitrescu nu a întârziat să apară pe Facebook: „În urma speculaţiilor apărute public, vreau să fac următoarele precizări: Pun la dispoziţia procurorilor toate informaţiile şi datele de care au nevoie. Colaborez cu instituţiile statului pentru a lămuri cât mai repede această situaţie. Nu mă voi ascunde în spatele vreunei funcţii politice sau administrative. În momentul în care se va finaliza această fază a anchetei, voi comunica transparent opiniei publice despre cele întâmplate. Nu am nimic de ascuns”.