Cristian Ganea, consilier local: “Pericol pentru ploieșteni! În centru, cablurile atârnă pe stâlpi, ca într-un oraș părăsit!”

3062

Consilierul local Cristian Ganea, de la PRO România, atrage atenția unor pericole chiar în centrul Ploiești-ului, mai exact la 2 pași de sediul Regiei Autonome de Servicii Publice, respectiv cabluri care atârnă pe stâlpi, fără ca nimeni sa ia măsuri, fiind un real pentru pentru cetățeni!

“Pericol pentru ploieșteni! În anul 2022, în apropiere de sediul RASP, ( Bulevardul Castanilor ) cablurile atârnă pe stâlpi, ca într-un oraș părăsit.
Și când te gândești că există o hotărâre de Consiliu Local încă din anul 2016, potrivit căreia toate cablurile trebuiau identificate și înlăturate!” a conchis Cristian Ganea

Ținând cont de ideile primarului Andrei Volosevici încă din primele zile ale anului, respectiv de prelungire a contractului cu ApaNova pe încă 10 ani ( cu dublarea tarifelor pentru apă și canalizare începând cu 2023), deși acesta expira în 2025 și ideea /dorința de a demola blocul 7 etaje din centru, putem afirma că ne așteaptă un an dificil.

Din păcate, afirmația lui Cristian Ganea cu privire la Municipiul Ploiești că este „un oraș părăsit”, este adevărată!