Clever booking By MaxyGo Travel – O nouă agenție de turism din Ploiești aduce experiențe de călătorie unice

1222

Vechea agentie de turism OFFERO TOURS , prezenta in Ploiesti inca din  anul 1996 , se rebrenduiește și dezvoltă un nou concept, CLEVER BOOKING by MAXYGO TRAVEL . Noua viziune  aduce oaspeților săi oportunități nelimitate de călătorie și aventură. Cu o echipă de experți pasionați și servicii personalizate, MaxyGo Travel promite să ofere clienților săi experiențe de neuitat în destinații exotice și culturale.

Cu deschiderea noului sediu ,în inima Ploieștiului, pe strada Vasile Lupu nr.2, bl.32F, Clever Booking by MaxyGo Travel aduce în fața călătorilor din oraș și din tara o gamă diversificată de servicii turistice. Fie că vă doriți o vacanță relaxantă la plajă, o aventură într-o destinație exotică sau explorarea unor orașe încărcate de istorie și cultură, MaxyGo Travel este pregătită să îndeplinească dorințele fiecărui călător.

Echipa de specialiști din cadrul MaxyGo Travel oferă consultanță personalizată în alegerea celor mai potrivite pachete de călătorie, rezervări de hoteluri, bilete de avion, croaziere și asigurări de călătorie, oferind clienților asistență continuă în toate etapele călătoriei, pentru a se asigura că fiecare moment este de neuitat, fiecare detaliu al călătoriei este luat în considerare pentru a crea experiențe autentice și memorabile.

„MaxyGo Travel este mai mult decât o agenție de turism obișnuită, este un concept care ofera solutii deosebite pasionatilor de calatorii, avizi de a explora lumi noi și de a împărtăși aceste experiențe cu voi. Înființată cu dorința de a aduce călătoriilor voastre o dimensiune unică și autentică, MaxyGo Travel este dedicată creării unor experiențe de neuitat și descoperirii unor destinații fascinante.. Ne propunem să fim partenerul de încredere al călătorilor din Ploiești și de pretutindeni si să le oferim servicii de cea mai înaltă calitate în călătoriile lor de vis. In calatoria noastra avem sustinerea unor investitori puternici,care ne sunt alaturi in dezvoltarea relatiilor de parteneriat  cu clientii actuali si viitori”, a declarat Mihaela Lupu, directorul general al MaxyGo Travel.

Cei interesați pot vizita noua agenție MaxyGo Travel din Ploiești, situată în centrul orașului, pe strada Vasile Lupu nr.2, bl.32F sau pot contacta echipa prin telefon la numărul 0724200043. Informații suplimentare pot fi găsite și pe website-ul www.cleverbooking.ro