PNL Ploiești îi cere demisia primarului PNL Andrei Volosevici, viitor candidat PSD pentru un nou mandat de primar al Ploieştiului

953

Organizaţia PNL Ploieşti îi solicită domnului Andrei Volosevici să facă un gest demn, poate singurul de când este primar, și să își prezinte DEMISIA DIN FUNCŢIA DE PRIMAR!

Nu ne-a surprins declaraţia publică făcută în cursul serii trecute prin care Andrei Volosevici a anunţat că „de facto” este membru PSD şi candidatul acestui partid pentru un nou mandat de primar al Ploieştiului.

Acţiunile dlui Andrei Volosevici din ultimii doi ani au devoalat adevarata opţiune politica a acestuia.

La scurt timp după alegerile locale, noi am înțeles ca dl Volosevici a candidat din partea PNL doar pentru ca partidul nostru se afla pe primul loc in opțiunile prahovenilor. Atacurile constante la adresa membrilor PNL, blocarea tuturor inițiativelor liberale asumate în fața ploieștenilor în alegeri, blocarea tuturor  proiectelor europene în valoare de peste 180 milioane de euro au demonstrat că Volosevici nu numai că NU este liberal, dar și că este un om căruia nu îi pasă de oraș, ci doar de funcție.

Volosevici tot timpul a crezut că funcția îi dă dreptul să jignească, să amenințe oamenii și să îngenuncheze un oraș întreg! De aceea, PNL l-a suspendat din partid!

În acest context, îi reamintim domnului Volosevici că mandatul de primar l-a obţinut sub sigla PNL, cu sprijinul necondiționat al colegilor liberali care l-au reprimit în partid după escapadele în PMP şi ALDE şi cu votul masiv al ploieştenilor anti-PSD.

În acest moment, domnul Volosevici ocupă abuziv fotoliul de primar al municipiului Ploieşti.

DEMISIA este singurul gest decent pe care îl poate face după ce a adus primăria în faliment şi societăţile din subordine în stare de insolvenţă!

Îl somăm (pe înca) primarul Volosevici să achite facturile restante către societăţile TCE (18 milioane de lei) şi TERMO (30 milioane de lei ) înainte de a părăsi poziţia de edil şi înainte de a distruge societăţile care asigură serviciile publice esenţiale pentru ploieşteni!” transmite printr-un comunicat de presă organizația PNL Ploiești

Foto: Pagina personală de facebook/Andrei Volosevici