Ce răspuns are primarul Municipiului Ploiești, Adrian Dobre, cu privire la invazia țânțarilor din oraș

870

Primarul Municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a publicat pe pagina personală de facebook programul pentru săptămâna viitoare a firmei CORAL Impex, responsabilă de activitățile de dezinsecție, dezinfecție și deratizare din oraș, în urma numeroaselor sesizări primite de la cetațenii urbei noastre cu privire la invazia țanțarilor și lipsa de măsuri luate de către autoritățile locale pentru stoparea acestui fenomen.

„Am primit mai multe sesizări din partea dumneavoastră cu privire la activitățile de dezinsecție, dezinfecție și deratizare din municipiul nostru. Avem contract încheiat cu firma Coral Impex, câștigâtoarea licitației de anul trecut, care a început activitățile de DDD încă din luna mai. Programul pentru săptămânile viitoare îl puteți urmări mai jos:

Acestă postare a stârnit un val de reacții negative la adresa modului în care este condus orașul și a modului în care este gestionată această problemă :

” Domnule primar, probabil traiti intr-o bula, si nu știți ca orasul este plin de țânțari, căpușe, iar buruienile si boscheții au 2 metri înălțime. Baietii de la sgu taie doar iarba din sensurile giratorii. Veniti in mihai bravu sa vedeti cum arata jungla in care a trait Mowgli.

Cartier Ploiesti Vest – Mitică Apostol …nu apare in program????
Poate ca acesta nu aparține de Ploiesti !!!????

Astazi a trecut Coral Impex prin Bar Bucuresti. Doi oameni cu o galetusa in mana si cu niste afise in cealalta. Au pus constiinciosi afisele pe copaci cum ca zona a fost deratizata. Langa ei, o mamica se plangea ca fetita ei de un anisor tocmai a fost ciupita pe fata de un tantar. Domnii s-au uitat mirati cand la mama, cand la fetita si apoi au plecat relaxati catre urmatorul bloc, cu solutia tot la galeata. Asa se face dezinsectie la Coral Impex… dezinsectie wireless!

Buna seara! Din pacate, i-am vazut de mai multe ori, in diferite ocazii si zile, pe angajatii Coral, care pur si simplu aveau aparatura pornita, insa nu stropeau cu nimic, doar mimau. Nu este corect, ceea ce se intampla, nici vis -a-vis de noi, cetatenii Ploiestiului, nici fata de Primarie. In cartierul nostru, in Enachita Vacarescu, este groaznic. Nu fac fata plasele de insecte si nici aparatele contra tantarilor! Suntem plini de ciupituri, atat noi, cat si copiii. Sper ca veti lua atitudine si veti rezolva situatia aceasta, neplacuta!

Buna ziua, munca care o depun echipele sant verificate de către un superior? Soluția preparată pt deratizare este verificată de către o persoană autorizată??Zonele verzi sant defrișate de către administratorii de bloc , ceea ce nu este ok! In ultima perioada foarte multe persoane au fost invadate de țânțari!!

Trebuia sa primiti sesizări ca sa faceti ceva dle primar?Avem copii facuti praf din cauza tantarilor!!!Sa va fie rușine!!!

 Nu credeti ca intai ar trebui facuta toaletarea spatiilor verzi si apoi dezinsectia si deratizarea???

 Asa primar, asa oras.Alte orase cu bugete mai mici au facut minuni.Dar acolo sunt primari adevarati care stiu ce au de facut nu oameni pusi sa nu ramana un scaun gol.

Domnule primar și domnilor consilieri locali, când veți începe să faceți ceva pentru Ploiești? În alte orașe din țară există o bună colaborare în interesul cetățenilor, în Ploiești doar interese politice. Făcând un bilanț, dumneavoastră sunteți mulțumit? Pentru ce plătim impozite și taxe, doar pentru salariile și așa mari ale subordonaților Primăriei? În locul dumneavoastră aș face mai mult și aș vorbi mai puțin, că de vorbe și promisiuni Ploieștiul e plin. Să vă fie rușine pentru halul în care ați adus orașul!

Strada Draganesti este jale cu tantari,nu pot scoate copii din casa din cauza lor,va rog sa trimiteti si aici o echipa.Poateti tineti cont si de strada asta.

Nu ne intereseaza contrectul ,dl primar. Ne intereseaza ca noi cei ce ne platim taxele sa nu fim invadati de tantari ,sobolani sa avem parcari si canalizari functionabile la conditiile meteo actuale. Nu suntem noi vinovati ca cei care au castigat licitatiile nu si fac treaba…apropo de tantari ,unii dintre noi lucram afara sub cerul liber, credeti ca noua ne plac intepaturile de tantarii? „