USR Prahova acuză : 170940 de metri pătrați de teren din fosta unitate militară din Strejnicu au trecut din domeniul comunei în cel privat fără o dezbatere reală în Consiliul Local Tîrgșoru Vechi!

1300

„Membrii USR Tîrgșoru Vechi au asistat, ieri la o ședință a Consiliului Local al comunei care s-a dovedit o mascaradă. Aleșii locali au votat în unanimitate proiectul propus de primarul Nicolae Drăgan, fără să aibă vreo întrebare sau nemulțumire legată de trecerea celor 170940 metri pătrați situați în fosta unitate militară din domeniul public în cel privat!

Nici măcar prețul de pornire, de 0,31 lei/mp/lună sau perioada de până la maxim 99 de ani nu le-a ridicat semne de întrebare consilierilor locali. Pe principiul ”mai bine să încasăm câțiva bănuți decât deloc”, toți aleșii prezenți au ridicat mâna, obedienți, la propunerea primarului.

Aleșii au refuzat să amâne dezbaterea proiectului, prevalându-se de faptul că proiectul a fost deja în dezbatere, ascuns pe site-ul primăriei.

Membrii USR Tîrgșoru Vechi au încercat să le explice consilierilor locali că interesul comunității nu este respectat deloc în această speță, dar s-au lovit de furia și disprețul aleșilor.

Acest consiliu local tratează cu dispreț și nepăsare toate deciziile pe care le iau în cadrul ședințelor. 14 puncte de pe ordinea de zi au fost „dezbătute” și votate în 20 de minute.

USR Tîrgșoru Vechi va continua să sesizeze toate derapajele și lipsa de logică a acestor oameni! Contăm pe voi ca, în 2020, să ne dați puterea de a schimba modul corupt și învechit de luare a deciziilor” transmite USR Prahova