Primarul Bacăului, Cosmin Necula s-a înscris în Pro România

461

Primarul Municipiului Bacău, Cosmin Necula, s-a înscris în Pro România, argumentând că „decizia a venit natural, ca urmare a faptului că acesta este singurul partid veritabil de stânga”.

„PRO România este singura construcţie politică ce gândeşte într-o manieră de stânga modernă, pro-europeană, cu semnificative influenţe din zona de centru. Îmi doresc ca Municipiul Bacău să se curăţe administrativ şi politic.

Voi rămâne un om de stânga şi voi lupta împreună cu partenerii politici pentru apărarea interesului locuitorilor”, a declarat primarul Municipiului Bacău, Cosmin Necula, potrivit unui comunicat de presă.

Acesta a precizat că de îndată ce va primi documentele privind excluderea din PSD, va semna adeziunea la PRO România.

Pro România a salutat decizia primarului Municipiului Bacău, Cosmin Necula, de a se alătura şi de a susţine echipa condusă de preşedintele Victor Ponta, a informat marţi un comunicat al formaţiunii.

„În primul rând vreau să-l felicit pe Cosmin Necula pentru proiectele pe care a reuşit să le implementeze la nivel local. Bacăul este tot mai modern, cu mult peste alte municipii mai mari. Mă bucur că şi-a asumat viziunea PRO România şi am încredere că, împreună, vom reuşi să sprijinim toate proiectele bune pentru dezvoltarea comunităţilor. Tocmai de aceea, PRO România îl susţine pentru un nou mandat de primar, în perioada 2020-2024″, a declarat preşedintele PRO România, Victor Ponta, potrivit comunicatului.

„Cosmin Necula este unul dintre cei care şi-au dovedit competenţa, atât în mandatul de primar, cât şi în perioada în care a fost deputat. Ne bucurăm că tot mai mulţi lideri politici aleg să facă parte din echipa PRO România şi să consolideze stânga românească modernă”, a declarat la râmdul său purtătorul de cuvânt al PRO România, Gabriela Podaşcă.