Un director al Consiliului Judeţean Prahova a murit de coronavirus

725

Un director al Consiliului Județean Prohova a murit după ce s-a infectat cu coronavirus. Bărbatul a fost depistat pozitiv după ce a fost în concediu și s-a întâlnit cu sora sa venită din Spania, conform România TV.

Ioan Dragomir a fost director în cadrul Consiliului Judeţean Prahova, mai exact acesta a condus Direcţia pentru Protecţia Plantelor şi întreţinerea drumului.

Bărbatul a fost plecat în vacanţă unde s-a întâlnit cu sora sa care s-a întors din Spania. Imediat după ce s-a întors din concediu, bărbatul a fost depistat pozitiv cu coronavirus iar în scurt timp a murit.

Toate persoanele care au intrat în contact cu bărbatul au intrat în izolare.

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova a transmis un mesaj de condoleanţe pe pe pagina de Facebook.

„Conducerea Consiliului Județean Prahova, prin președintele Bogdan Toader, exprimă regretul pentru trecerea în neființă a domnului Ioan Dragomir, fost director general al Direcției Județene de Protecția Plantelor și Întreținere a Drumurilor Județene Prahova. A fost un om de administrație, reprezentând cu profesionalism, dăruire și implicare instituția pe care a condus-o. Condoleanțe familiei îndoliate ! Dumnezeu să îl odihnească în pace !” , se transmite în mesaj.