INCENDIAR! Afacerea Veolia – Volosevici într-o nouă fază: „Mi-a promis solemn că vine Veolia”…

1449

O convorbire între prietenul primarului Volosevici, jurnalistul Cătalin Stavri și un apropiat, intrată în posesia ziarului nostru, dezvăluie încă odată implicarea totală a edilului în afacerea apei calde/căldurii din Ploiești. O înțelegere pe sub masă cu francezii de la Veolia care au de primit, în mod nejustificat, aproape 15 milioane de euro prin “grija” lui Volosevici. Despre cine acoperă această afacere, implicarea omului SRI în acest caz, rolul prefectului, tăcerea organelor de anchetă, venirea repetată a ambasadorului Franței în Ploiești, revenim după obținerea unor puncte de vedere oficiale.

Până atunci, publicăm azi stenograma convorbirii dintre Catalin Stavri și prietenul său, unele cuvinte fiind de nereprodus… ( interzis sub 18 ani – conține un limbaj licențios)

Cătălin Stavri: “Mi-a promis solemn că vine Veolia…Am vorbit cu președintele ca să ia contractul. Am bătut palma cu el. Când o fi momentul, o să scot…neinteligibil.. ok, când o fi momentul…o să îi dau la cap..țipa la mine că trebuie să ma duc să mă întâlnesc cu prefectul…să stabilesc…pai de ce? Să își ia domnul niște bani…pai și pe asta tot din cauza voastră…trebuia să îl chemați…luați ***** de 20-30 milioane pe lună niște mâncare de la el..pai voi ce, nu mâncați? A ca te enervezi și tu că dacă mă lași si tu am ramas chiar singur…pai stai frate…ce facem?  Dute-n **** mea de primar…

Foto: Facebook Andrei Volosevici