PRO România Prahova a reușit mutarea anului pe plan politic prin convingerea Mădălinei Lupea de a candida la Consiliul Județean Prahova.

Conform unor surse din interiorul partidului, se pare că în zilele următoare își vor lansa și candidatul la Primăria Ploiești, fiind vorba de un candidat neașteptat, un om cu o vastă experiență în administrația publică, care în tandemul cu Mădălina Lupea vor da dureri mari de cap tuturor adversarilor politici.

Mădălina Lupea a fost cel mai bun prefect pe care l-a avut judeţul Prahova de la înfiinţarea instituţiei. A reuşit să modernizeze o instituţie considerată învechită de prahoveni şi să demonstreze că Guvernul chiar are un reprezentant în teritoriu pus pe treabă, gestionând cu brio mai multe crize majore ale județului.

Candidatura Mădălinei Lupea a venit ca o ghilotină în mediul politic, ea fiind curtată de toate partidele politice și a dat peste cap în totalitate toate calculele adversarilor politici, respectiv ale lui Bogdan Toader (PSD) și Iulian Dumitrescu (PNL), aceasta bucurându-se de o notorietate mare și un val mare de simpatie din partea tuturor celor care au cunoscut-o și colaborat cu ea, inclusiv a majorității primarilor din județ, indiferent de culoarea politică, fiind cotată cu șanse mari de a face o surpriză și a câștiga președinția CJ Prahova.

Cert este că locuitorii din Municipiul Ploiești și județul Prahova solicită o schimbare, schimbare care pare că poate veni din partea PRO România.

Mădălina Lupea, fostul prefect al județului Prahova, candidează, din partea PRO România, la președinția Consiliului Județean Prahova.” transmit reprezetanții PRO România Prahova

Mădălina Lupea are o vastă experiență în administrația publică, devenind în 2014 subprefect și apoi din 2017 prefect. Aceasta este de profesie jurist și, de-a lungul mandatului său, a fost apreciată pentru grija față de oameni și pentru felul profesionist și diplomat prin care a gestionat situațiile de urgență.

„În 2014 am devenit subprefect al județului Prahova, iar din 2017 prefect. Aceste funcții m-au adus aproape de oameni, am fost alături de ei și știu că schimbarea pe care ne-o dorim vine din fiecare. O perioadă, am fost, rând pe rând, director în mai multe societăți comerciale, iar acum, cu experiența pe care am dobândit-o, am hotărât să revin in administrația publică. M-am implicat întotdeauna, pentru a mă asigura că legea este respectată, iar oamenii sunt prețuiți. Candidatură mea este contribuția pe care o aduc acestui județ, pentru că iubesc oamenii și pentru că sunt convinsă că femeile pot aduce schimbări importante în societate. Este în natura noastră, a femeilor, să cultivăm binele și valorile morale, sănătoase ale familiei și ale întregii societăți. Am ales să candidez din partea PRO România pentru că eu sunt un om progresist, de stânga și vreau să mulțumesc echipei PRO România Prahova pentru susținere. Am mai condus acest județ, în calitate de reprezentant al guvernului în teritoriu, și simt că mai am lucruri de făcut pentru dezvoltarea acestuia”, declară Mădălina Lupea.