Director nou la Spitalul de Pediatrie Ploiești

1208

Consilierul personal al primarului Volosevici, dr. Dan Ștefan Sîmpălean, este noul director interimar la Spitalul de Pediatrie Ploiești.

Primarul municipiului Ploieşti, Andrei Liviu Volosevici, are, începând de vineri, un nou consilier pe probleme de sănătate la nivelul municipiului Ploieşti, dr. Sîmpălean Dan Ştefan, care va ocupa, începând cu data de 29 ianuarie, funcția de manager interimar al Spitalului de Pediatrie Ploiești.

Primăria Ploiești a anunțat, vineri, că primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a dispus numirea dr. Dan Ştefan Sîmpălean în funcția de manager interimar al Spitalului de Pediatrie Ploiești, până la scoaterea la concurs a acestui post.

Noul director își va începe activitatea la Spitalul de Pediatrie Ploiești, unitate medicală aflată în administrarea autorității publice locale, începând cu data de 29 ianuarie 2021.

Primăria Ploiești a anunțat că dr. Dan Ştefan Sîmpălean  a fost manager al Spitalului Clinic de Obstetrică și Ginecologie Filantropia din București și al Spitalului Clinic Județean Mureș.