Acțiuni ale polițiștilor prahoveni pentru siguranța comunității

356

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, împreună cu ceilalți parteneri instituționali, au continuat activitățile specifice pentru a asigura ordinea și siguranța comunității.

În cele 3 zile, aproape 500 de polițiști au fost angrenați în activitățile de menținere a ordinii publice în județ, legitimând peste 1.600 de persoane și controlând peste 1.000 de autovehicule.

Astfel, au fost organizate 25 de acțiuni punctuale, în urma cărora au fost aplicate 460 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 240.000 de lei.

În cadrul acțiunilor, au fost verificate 57 de societăți comerciale și controlați 32 de agenți economici.

Pe linie rutieră, polițiștii au continuat acțiunile de prevenire și combatere a abaterilor de la normele rutiere, acționând pe toate drumurile publice din județ.

În cadrul acestor activități, polițiștii au aplicat peste 300 de sancțiuni contravenționale conform prevederilor OUG nr.195, privind circulația pe drumurile publice.

De asemenea, au fost efectuate peste 600 de testări cu aparatele etilotest și drugtest.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării 24 de permise de conducere, au fost retrase 21 de certificate de înmatriculare și au fost constatate 17 infracțiuni la regimul rutier.

Polițiștii prahoveni continuă activitățile din competență, pentru siguranța comunității.