A început festivalul „Sinaia Forever 2022”. Programul complet.

528

„În perioada 09 -11 septembrie se va desfăşura cea de-a XXVII-a ediţie a Festivalului Sinaia Forever.

Startul distracţiei  va fi dat la vineri la ora 18.00, o dată cu grandioasa Paradă de Deschidere a Festivalui Sinaia Forever,  “I Am Sinaia”,  în care îşi vor găsi locul toţi participanţii, invitaţii şi spectatorii.

Toţi împreună vom simţi fiorul treceri prin cele 3 porţi alegorice, traversând centrului oraşului şi parcurgând cele trei zone care reprezintă tema Festivalului.

Aşa cum este deja intrat în tradiţie B-dul Carol I va deveni pietonal.

Vor exista 3 zone care se vor îmbina armonios şi care reprezintă Trecutul (Ieri), Prezentul (Azi) şi Viitorul (Mâine). Pe scenele vor urca  21 de artişti şi vor fi 28 de concerte.

Atât localnicii cât şi  turiştii, trebuie să ştie că în timpul evenimentului accesul auto va fi restricţionat pe B-dul Carol I de la intersecţia cu B-dul Republicii până la intersecţia cu B-dul Ferdinand, dar şi pe str. Octavian Goga, de miercuri 07 sept. ora 08.00 până duminică 11 sept. ora 22.00. (Accesul auto se va face pe rute alternative care vor fi semnalizate corespunzător, atât la intrarea cât şi la ieşirea din localitate)

De asemenea trebuie evitate zonele unde vor fi amplasate materialele pirotehnice  pentru artificii, zone care vor fi împrejmuite şi semnalizate corespunzător

În timpul paradei care se va desfăşura vineri pe B-dul Carol I, cu începere de la ora 18.00, coloana oficiala va fi însoţită de efective de jandarmi, poliţia staţiunii şi cea locală, organizatori, iar spectatorii sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile acestora.

„Sinaia se transformă zi de zi. Istoria ne obligă să fim mai buni, mai creativi, dar şi inovatorii Sinaiei de MÂINE. Când zici Sinaia azi te gândeşti la o comunitate unită, la leadership în guvernare locală şi la un oraş în dezvoltare continuă.  Aici şi acum… şi tu, şi eu, noi suntem Sinaia! “ – Vlad Oprea, primarul oraşului Sinaia