A început asfaltarea Șoselei Paltinu

510

Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova, a anunțat ca s-a început asfaltarea pe drumul județean 102 I, Șoseaua Paltinu :

” Lucrările de asfaltare a Șoselei Paltinu, inclusiv pe tronsonul de pe teritoriul administrativ al Câmpinei, sunt în plină desfășurare.

Drumul județean 102 I este una dintre arterele rutiere din judetul Prahova care – din cauza traficului intens dintre Câmpina și localitățile limitrofe, inclusiv Valea Doftanei – au nevoie periodic de refacerea covorului asfaltic. Anul acesta, un nou strat de asfalt s-a așternut pe tronsoanele cu denivelări și cu gropi, astfel încât participanții la traficul rutier să aibă parte de siguranță în circulație.

De altfel, programul de asfaltări din acest an, care a cuprins aproape 100 de kilometri de sectoare de drumuri județene, se apropie de final. 
Voi continua să vă țin la curent cu stadiul lucrărilor și aștept opiniile dumneavoastră în legătură cu calitatea asfaltărilor efectuate în acest an!

Totodată, vă informez că voi participa la ședințele de consiliu local ale localităților prahovene și pe viitor, așa cum am făcut și săptămâna trecută la Câmpina.

Cred că participarea la ședința de Consiliul Local Câmpina a fost una constructivă și voi menține dialogul direct cu consilierii locali pentru un mod de lucru cât mai eficient și pentru a cunoaște, permanent, care sunt situațiile în care Consiliul Județean poate fi de ajutor.” a declarat Bogdan Toader