Sabina Enache, medalie de argint la Cupa României

464

Sabina Enache, sportiva secţiei de gimnastică ritmică a CSM Ploieşti, a reuşit să obţină medalia de argint la Cupa României, competiţie ce s-a desfăşurat la finele săptămânii trecute, în Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești. Eleva Simonei Puiu a ocupat poziţia secundă în clasamentul senioarelor cu un total de 115.183, după ce a fost notată cu 29.100 la cerc, 29.133 la minge, 31.285 la măciuci şi 25.667 la panglică.

Medalia de aur i-a revenit reprezentantei CS Sportul Studenţesc Bucureşti, Christina Drăgan (127.567), podiumul fiind completat de Anca Sîrbu, de la Dandri Bucureşti (109.934).

Cea de-a doua sportivă care a reprezentat CSM Ploieşti la evenimentul din acest weekend, Teodora Avramescu, a ocupat locul al 4-lea la Campionatul Naţional de Junioare IV – categoria de vârstă „8 ani”. Acest lucru i-a permis calificarea şi pentru Cupa României, concurs în cadrul căruia a ocupat locul 5 în clasamentul final.
Cele două competiţii au fost organizate de Federaţia Română de Gimnastică Ritmică, în parteneriat cu Agenţia Naţională pentru Sport şi Comitetul Olimpic Sportiv Român.