Mihaela Lupu, ploieșteanca care a devenit organizarea de nunți a vedetelor din România

440

O nunta este un eveniment memorabil, magic spun eu. Este un eveniment care trebuie sa fie ca în vise, un eveniment pe care miri sa îl poată povestii copiilor cu drag, ne spune Mihaela Lupu

Meseria de weeding planner nu este foarte cunoscuta la noi, deși rolul meu este sa ma conectez la dorințele viitorilor miri și sa preiau după umerii lor stresul aferent organizării celui mai important eveniment din viata lor pentru ca, acest minunat vine și cu un „bagaj” de stres fizic și emoțional considerabil, rolul meu fiind sa ii degrevez pe aceștia de stres și sa parcurgem aceste etape, aceasta călătorie împreună.

Cel mai important pentru mine este la sfârșitul evenimentelor organizate, atunci când vad și îmi comunica mirii ca evenimentul a fost de vis, asa cum și-au imaginat

Acest lucru ma încarcă cu o energie pozitiva și îmi da puterea sa devin mai creativă și să găsesc în permanentă idei noi pentru a satisface toate dorințele mirilor.

Cum ați ajuns sa organizați cea mai importantă nunta a anului 2021, nunta nepotului favorit al patronului echipei de fotbal Steaua, Gigi Becali?

Printr-o serie de întâmplări, Ioana și Lucian Becali, un cuplu absout minunat, am ajuns sa fiu weeding planner-ul lor, lucru care m-a onorat. A fost un eveniment la superlativ din toate punctele de vedere, pe care l-am organizat într-un timp foarte scurt, de aproximativ 3 săptămâni.

Cum va găsiți clienții?Ce va recomanda?

Cartea mea de vizita o reprezintă recomandările. Respectiv un eveniment incheiat cu succes, aduce de la sine, alți clienți care au înțeles în ceea ce consta munca mea și apelează la mine pentru a avea certitudinea unui eveniment memorabil.

Ce ne poți spune despre tine?

Sunt Mihaela Lupu, ploieșteană, sunt organizatoarea de evenimente și director de vânzări la un complex de 7 stele ( cum ii spun eu) din apropierea Ploieștiului, Ramatuelle. Iar pe plan personal, sunt căsătorită și am o fetiță minunată de 4 anișori.

Anul care s-a încheiat 2021 a fost un an plin de provocări, plin de restricții care ne-au împiedicat sa ne desfășuram activitatea asa cum mi-aș fi dorit, dar anu acesta sper ca situația epidemiologică să se îmbunătățească considerabil astfel încât sa ne bucurăm din nou de viață la cote maxime și să sărbătorim momente unice alături de cei dragi.

Ce presupune meseria de organizatore de nunti?

Degrevarea de stresul organizării singuri a evenimentului, prin preluarea tuturor sarcinilor aferente

Optimizarea resurselor și îmbunătățirea tuturor ideilor prin experienta pe care o dețin.

Un specialist care sa înțeleagă nevoile mirilor și care aducă zambetul atât mirilor, cât și invitaților.

Care este „cheia” unui eveniment de succes?

Este foarte important să îți placă ceea ce faci, iar mie îmi place enorm ceea ce fac, lucru care se vede și pe fetele mirilor și invitaților acestora la sfârșitul evenimentelor.

Trăim într-o perioada care ne readucem aminte din ce în ce mai mult ca totul este efemer și că trebuie sa facem din evenimentele unice din viata noastră ( o nuntă, un botez, o zi aniversară) un eveniment de care sa ne amintim în permanență cu plăcere, toate acestea putând fi realizate absolut excepțional, beyond our imagination cum îmi place mie sa spun.

Redacția ziarului phon.ro menționează ca acesta nu este un articol plătit, ci doar vrem sa promovam ploieșteni/prahoveni care sunt profesioniști în domeniul lor, care fac un bine în comunitate, care merită să fie promovați.