Vineri şi sâmbătă, Sala Sporturilor „Antonio Alexe”, din Oradea, a găzduit Finala Campionatelor Naţionale de Judo pentru Tineret – „U23”, competiţie la care au participat 159 de sportivi de la peste 45 de cluburi din ţară. Printre aceştia s-au numărat şi reprezentanţii CSM-CFR-CSŞ Ploieşti, care au reuşit să obţină 3 medalii – una de aur, una de argint şi una de bronz -, 3 locuri V şi două locuri VII.

Performerii clubului nostru au fost Andrei Pîrloga – aur la „-90 kg”, Cătălina Şchiopu – argint la „-52 kg” şi Rareş Arsenie – bronz la „-81 kg”. Pe locul al V-lea s-au clasat Vladimir Grădinariu (-60 kg), Marius Colţ (-66 kg) şi Diana Marcu (+78 kg), iar pe poziţia a VII-a s-au situat Codruţa Lungu (-57 kg) şi Sergiu Anastase (-73 kg).

Tot în acest weekend, dar sâmbătă, sportivii „U16” de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti au participat, la Sibiu, la „Cupa Miado’s” pentru juniori 3, ei reuşind să obţină o medalie de aur şi una de argint. Pe prima treaptă a podiumului a urcat Vanessa Tolea (48 kg), iar locul secund a fost ocupat de Rareş Costache (55 kg).

La competiţia de pe Cibin au participat 320 de sportivi de la 25 de cluburi din ţară.

Judoka de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti sunt pregătiţi de Gheorghe Savu (coordonator), Mihai Trandafirescu şi Doru Munteanu.