Vremea în următoarele zile

739

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
08.03.2019 ORA 08 – 09.03.2019 ORA 08

Vremea va fi deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, pe arii restrânse cu unele intensificări în nord-estul regiunii. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 24 de grade, iar cele minime între 3 și 9 grade.

LA MUNTE

Vremea va continua să se încălzească devenind deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare noaptea, când izolat vor fi averse slabe, iar pe creste vor fi posibile precipitații și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va prezenta intensificări, dar viteze mai mari se vor înregistra în zona înaltă.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
09.03.2019 ORA 08 – 10.03.2019 ORA 08

Vremea va fi în continuare deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi temporar noros și mai ales în zona deluroasă, izolat vor fi averse, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 22 de grade, iar cele minime între 1 și 7 grade.

LA MUNTE

Deși valorile termice vor fi mai scăzute decât în ziua precedentă, vremea va fi în continuare caldă pentru această dată. Cerul va fi temporar noros și mai ales ziua local vor fi ploi care vor avea și caracter de aversă, posibil însoțite de descărcări electrice. La altitudini în general de peste 1500 m, trecător, vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va prezenta intensificări în special pe creste.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
10.03.2019 ORA 08 – 11.03.2019 ORA 08

Vremea se va menține deosebit de caldă. Cerul va prezenta înnorări temporare, iar mai ales spre sfârșitul intervalului pe arii restrânse se vor semnala ploi slabe. Vântul va prezenta intensificări îndeosebi în cursul zilei, în general cu viteze de 40….50 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 și 20 de grade, iar cele minime între 4 și 9 grade.

LA MUNTE

Cerul va fi mai mult noros mai ales noaptea, pe arii extinse se vor semnala ploi în general slabe cantitativ, iar în zona înaltă vor fi precipitații mixte. Vântul va avea intensificări, îndeosebi în zonele de creastă, unde va depăși 80…90 km/h. Valorile termice nu vor avea variații semnificative față de ziua precedentă.