Vremea în următoarele zile

866


PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 19.03.2019 ORA 08 – 20.03.2019 ORA 08

Valorile termice vor fi în scădere față de intervalul anterior, dar vor caracteriza în continuare o deosebit de caldă. Cerul va avea înnorări și pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor situa între 14 și 21 de grade, iar cele minime între 4 și 8 grade. Dimineața, izolat, vor fi condiții de ceață.

LA MUNTE

Valorile termice vor fi în scădere față de intervalul anterior, dar în continuare vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Cerul va avea înnorări și pe arii extinse se vor semnala precipitații. Acestea vor fi sub formă de ploaie, dar mai ales din a doua parte a intervalului și sub formă de lapoviță și ninsoare. Izolat vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
20.03.2019 ORA 08 – 21.03.2019 ORA 08

Valorile termice se vor situa în jurul normelor climatologic specifice acestei perioade. Cerul va avea înnorări și local va ploua. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în estul și sud-estul regiunii. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 15 grade, iar cele minime între 1 și 6 grade. Izolat în zonele joase vor fi condiții de ceață.

LA MUNTE

Cerul va avea înnorări și local se vor semnala precipitații, predominant sub formă de ninsoare la altitudini mari și mixte în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări. Temperatura aerului va mai scădea ușor față de ziua precedentă.