Vremea în următoarele zile

509

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
12.03.2019 ORA 08 – 13.03.2019 ORA 08

Vremea se va răci accentuat. Pe parcursul zilei, cerul va fi mai mult noros și, îndeosebi în prima parte a intervalului, vor fi precipitații sub formă de ploaie, dar trecător, posibil și lapoviță. Noaptea cerul va deveni variabil. Vântul va avea intensificări în prima parte a intervalului în Bărăgan, cu viteze de până la 40…45 km/h, apoi va slăbi în intensitate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 9 grade, iar cele minime între -4 și 2 grade, cu cele mai coborâte valori în zona subcarpatică.

LA MUNTE

Vremea se va răci accentuat. Pe parcursul zilei cerul va avea înnorări temporare și va ninge slab. Noaptea cerul va deveni variabil. Mai ales în prima parte a intervalului, vântul va avea intensificări, cu viteze de până la 60…70 km/h, iar pe creste va mai spulbera zăpada.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
13.03.2019 ORA 08 – 14.03.2019 ORA 08

Temperaturile diurne vor marca o creștere ușoară față de ziua precedentă și se vor apropia de cele normale pentru această perioadă a anului. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza și noaptea, dar probabilitatea ca izolat să plouă slab va fi foarte redusă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5…7 grade în zona subcarpatică și 11…12 grade în sudul regiunii, iar cele minime între -3 și 1 grade.

LA MUNTE

Temperaturile vor marca o creștere ușoară față de ziua precedentă și se vor apropia de cele normale pentru această perioadă a anului. Cerul va avea înnrorări temporare, dar numai izolat vor fi posibile precipitații slabe, mai ales sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
14.03.2019 ORA 08 – 15.03.2019 ORA 08

Temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru a doua decadă a lunii martie. Cerul va avea înnorări, însă doar pe suprafețe mici va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7…9 grade în zona subcarpatică și 12…13 grade în Lunca Dunări, iar cele minime între -1 și 4 grade.

LA MUNTE

Temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru a doua decadă a lunii martie. Cerul va avea înnorări, însă doar pe arii restrânse vor fi precipitații slabe, sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste.