Vremea în următoarea perioadă

413

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 13.02.2019 ORA 08 – 14.02.2019 ORA 08

Vremea se va ameliora sub aspectul distribuției precipitațiilor, iar valorile termice diurne se vor situa în jurul mediilor caracteristice perioadei. Cerul va avea înnorări și mai ales în primele ore ale intervalului, pe arii restrânse cu precădere în sudul și sud-vestul regiunii va mai ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări în prima parte a intervalului în sud-estul regiunii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 6 grade, iar cele minime se vor situa între -6 și -3 grade.

LA MUNTE

Valorile termice se vor situa în jurul mediilor caracteristice perioadei. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări îndeosebi pe creste, unde temporar zăpada va fi spulberată.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
14.02.2019 ORA 08 – 15.02.2019 ORA 08

Vremea va fi normală din punct de vedere termic. Cerul va fi mai mult noros și se vor semnala pe spații mici, precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări ușoare pe estul și sudul regiunii. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 7 grade, iar cele minime între -4 și 1 grad.

LA MUNTE

Cerul va fi mai mult noros și va ninge slab. Vântul va avea intensificări, îndeosebi pe creste. Temperatura aerului va mai crește față de ziua precedentă.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 15.02.2019 ORA 08 – 16.02.2019 ORA 08

Cerul va avea înnorări și mai ales ziua, pe arii restrânse vor fi precipitații slabe, mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în jumătatea sud-estică a regiunii. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 și 6 grade, iar cele minime între -5 și -2 grade.

LA MUNTE

Cerul va fi variabil cu înnorări mai ales în primele ore ale zilei, însă probabilitatea de precipitații va fi redusă. Vântul va avea usoare intensificări. Temperatura aerului va continua să crească ușor.