Viorica Dăncilă, mesaj pentru Opoziţie de la Mamaia: Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului nu va trece!

436

Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului nu va trece pentru că în Parlament sunt oameni de bună credinţă şi nu există alternativă la actuala guvernare, a declarat duminică, la Mamaia, premierul Viorica Dăncilă.

„Legat de cedarea guvernării, nu o să plecăm de la guvernare.

Oamenii în 2016 ne-au dat votul lor de încredere, nu avem voie să îi dezamăgim. Unii care acum ne dau lecţii şi-au dat demisia la prima adiere de vânt. Eu nu o să îmi dau demisia, nu vreau să vă dezamăgesc nici pe dumneavoastră, nici pe cei care cred în noi. (…) Dacă în Parlamentul României se va depune moţiune şi această moţiune va trece, respect votul din Parlamentul României, dar ne vom bate şi în opoziţie în această situaţie. Credinţa mea este că moţiunea nu va trece, că sunt în Parlamentul României oameni de bună credinţă care văd că nu există altă alternativă”, a declarat Viorica Dăncilă la o întâlnire cu pensionarii PSD.

Premierul a mai arătat că nu va renunţa la luptă şi va trece peste toate jignirile celor din opoziţie, amintind că unii dintre aceştia recomandă „trăim în grupuri”.

Dăncilă a mai spus că a trecut peste multe jigniri şi va trece în continuare, pentru că are în spate „o echipă puternică şi o mare sarcină, de a readuce normalitatea în această ţară”, a arătat liderul PSD

Premierul a mai arătat că opoziţia vine doar cu dezbinare pe care vor să o introducă în societatea românească, iar România nu mai poate suporta experienţe.

„Au trecut 30 de ani, vor mai trece ani, şi vom constata că de fapt n-am reuşit să ducem mai departe ceea ce de fapt au construit alţii. Şi cred că România şi societatea românească nu mai are timp de experienţe, trebuie să reglăm toate aceste probleme pe care le mai avem de rezolvat”, a adăugat Dăncilă.