Viorica Dăncilă: Dl Iohannis, când luați o pauză de la ședințele de Guvern? Veniți să explicați românilor ce ați făcut în 5 ani de mandat

412

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, i-a cerut lui Klaus Iohannis să le spună românilor ce a făcut în cei 5 ani de la Palatul Cotroceni și să ia astfel o pauza de la ședințele de la Guvern în care nici ordinea de zi nu fost făcută publică. De altfel, candidatul social-democraților, Viorica Dăncilă, l-a chemat pe Klaus Iohannis, din nou, la o dezbatere electorală. 

„Domnule Iohannis, când luați o pauză de la ședințele de Guvern în care nu puneți în transparență ordinea de zi, precum și de la declarații politice de la tribunele ministerelor care vor organiza alegerile în câteva zile, vă aștept la o dezbatere. Nu trebuie să duceți miniștrii de mână în fiecare dimineață la Palatul Victoria, ci să veniți să explicați românilor ce ați făcut în 5 ani de mandat și ce îi așteaptă, concret, cu Guvernul dumneavoastră în funcție. România așteaptă această dezbatere. Aveți curaj, domnule Iohannis!”, a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.