Viorica Dăncilă cere demisia directorului CNAS și a purtătorului de cuvânt

467

Premierul Viorica Dăncilă a a anunţat că a solicitat ministrului Sănătăţii, Sorina Pintea, demiterea directorului Casei Naţionae de Asigurări de Sănătate, Răzvan Vulcănescu, precum şi a purtătorului de cuvânt al instituţiei, Daniel Osmanovici,după ce acesta a declarat miercuri că „oamenii mor oricum, si cu, si fara sistem”.

„Am văzut declaraţiile purtătorului de cuvânt de la Casa Asigurărilor de Sănătate, ceea ce arată că nu are ce căuta în această funcţie. De aceea, solicit ministrului Sănătăţii demiterea purtătorului de cuvânt al Casei Asigurărilor de Sănătate şi a directorului CNAS. Nu vom accepta niciodată ca un funcţionar public, un om care deţine o anumită funcţie, să aiba astfel de cuvinte pentru cetăţeni. Am diiscutat cu doamna ministru despre acest lucru„, a premierul la într-o conferinta de presa susţinută la Drobeta Turnu Severin.

În ceea ce priveşte blocajul sistemului cardului de sanatate, premierul a anunţat că a cerut o analiza pentru a vedea care sunt cauzele. „Vom căuta ca acest lucru sănu se repete”, a adăugat Viorica Dăncilă.