Victor Ponta : Vom avea un nou Guvern, după alegeri

380

Victor Ponta a declarat, joi, că după alegerile prezidenţiale pe care Viorica Dăncilă le va pierde se va forma un nou guvern PSD – Pro România, afirmând că „sunt înregimentați politic, care pot fi premieri până la alegerile parlamentare”. Victor Ponta a făcut trimitere la George Maior, însă a precizat că acesta este ambasador.

”După alegerile prezidențiale, vom avea un nou Guvern. Va fi la fel ca în 2009. Sunt tabere în PSD, eu nu vreau să mă bag. Există varianta să intrăm noi, ALDE și PSD. Este și varianta PNL și USR, dar ei nu au majoritate în Parlament, depinde de ce va decide Klaus Iohannis. Viorica Dăncilă va fi istorie, după alegerile pe care le va pierde”, a declarat Victor Ponta la RTV.

Victor Ponta a afirmat că preşedintele Klaus Iohannis nu îl va desemna niciodată premier, iar în ceea ce priveşte o nominalizare a lui George Maior a precizat că acestea este „ambasador”.

„Nu voi fi niciodată premier desemnat de Klaus Iohannis, i-am fost adversar în 2014. Dar, știu câțiva oameni, care nu sunt înregimentați politic, care pot fi premieri până la alegerile parlamentare. Nu este vorba despre George Maior, el este ambasador”, a Ponta.