Victor Ponta : ProRomania are Grup Parlamentar – vom juca un rol mult mai puternic in Parlament!

677

PRO România, partidul lui Victor Ponta, a făcut o serie de declarații cu privire la ce se mai întamplă cu partidul după scorul bun obținut la alegerile europarlamentare :

„Noi nu o sa obosim sa va explicam – oricat de mult vor face unii pe surzii ( vedem ca exista deja o noua campanie prin care esecul jenant de azi al PNL 172-100 sa fie aruncat pe altii)!

Am spus clar ca nu il votam pe Ciolacu – dar nici pe Turcan/ asa am si facut / daca s-au suparat si pesedistii si penelistii e problema lor!

Grupul nostrul parlamentar a fost recunoscut prin Decizia CCR ( s-a aplicat nu s-a votat)! Nu am putut sa depunem o candidatura la Presedintia Camerei pana nu am avut Grup!

ProRomania merge incet , dar numai inainte ( nu in spate, nu la dreapta sau stanga)! Faptul ca se supara toti arata ca suntem pe drumul cel bun!

Ps – toata campania am fost injurati de comentatorii pesedisti ca nu sustinem PSD si suntem tradatori / azi ne injura comentatorii penelisti ca nu sustinem PNL si suntem tradatori / dreptul lor – o sa ii mai nemultumim si in viitor!”

„Update – vad o campanie de dezinformare legata de votul de azi – simt nevoia sa precizez fff clar cum stau lucrurile :

1. Noi am devenit Grup Parlamentar in baza Deciziei CCR – Camera Deputatilor nu a votat , ci a luat act de aceasta situatie ( Dragnea refuzase abuziv pana acum)

2. NU am facut nicio intelegere si nicio alianta- nici cu PSD nici cu PNL / si nici nu vom face!

3. Am spus ca NU votam pentru Marcel Ciolacu / am spus la fel insa ca nu votam cu Raluca Turcan! Toti cei suparati acum trebuie sa accepte decizia noastra! Nu datoram nimic nici PSD nici PNL – deci nu trebuie sa dam nimic la schimb!

Multumesc celor 600.000 de romani care ne-au votat duminica! Vocea lor nu a mai putut fi ignorata!

NU am negociat si NU negociem cu nimeni drepturile noastre legale!

ProRomania merge mai departe pe drumul sau – drumul drept! Niciodata nu ne vom intoarce si nu vom mai devia de la acest drum!”