Victor Ponta : PRO Romania isi propune sa tina presiunea cat mai mare pe aceasta gasca de hoti analfabeti – cu cat le este mai frica cu atat mai bine / cu cat pleaca mai repede cu atat vom suferi mai putin!

596

O veste buna si o veste rea ; cu care sa incep ?

Vestea buna este ca Dragnea, Dancila, Valcov si Teodorovici sunt curajosi doar cand merg la televizor in Bucuresti/ stiu insa de frica atunci cand isi iau niste palme peste nas din afara si dau repede inapoi :

1. de frica anuntului privind schimbarea ratingului de tara – in aceasta dimineata Teodorovici si Valcov ( acesti Hugo Chavez si Nicolas Maduro damboviteni) au trimis o scrisoare la Standard & Poor si au jurat ca schimba in maxim 2 saptamani Ordonanta 114/2018 ; se spera astfel ca decizia S&P sa fie amanata ; taxa pe activele bancare se reduce la un sfert, ROBOR ul ramane ca pana acum samd ; bine ce cei de lALDE si UDMR au inteles mai repede efectele total negative ale acestei Ordonante – o adevarata “Mineriada Economica” ; “socialistii miliardari” Liviu si Darius si purtatorul lor de cuvant Orlando dau inapoi pe tot frontul

2. de frica magistratilor si a Comisiei Europene la fel incearca sa dea inapoi si cu Ordonanta 7/2019 privind Justitia / Dancila si Toader au facut ce le-a zis Daddy si acum au ramas sa plateasca oalele sparte / vor sa schimbe dar nu prea mult ca sa nu se faca de ras total – termen de modificare 1 saptamana

3. De frica Europei – dupa ce a fost certat la Madrid de Timmermans si dupa ce s-a discutat problema si in Colegiul Comisarilor la Bruxelles s-a trezit si Dragnea sa se “delimiteze” de dosarul penal facut la Bucuresti unor comisari europeni / plus ca sustine “cu toata inima” candidatura lui Timmermans ( pe care il numea “dusmanul Romaniei”)

CONCLUZIE – dupa ce ca sunt prosti si hoti sunt si fricosi / de vorba buna si de ratiune nu inteleg nimic – dar de frica dau inapoi ! Asa ca trebuie sa stam “cu bata” pe ei!

Vestea proasta este ca raul este deja facut – din cauza acestor actiuni iresponsabile ( chiar daca fac pasi inapoi) Romania este perceputa clar ca fiind condusa de un Guvern care mutileaza Justitia si distruge mediu economic / o situatie de instabilitate si impredictibilitate care ne va costa foarte mult!

PRO Romania isi propune sa tina presiunea cat mai mare pe aceasta gasca de hoti analfabeti – cu cat le este mai frica cu atat mai bine / cu cat pleaca mai repede cu atat vom suferi mai putin!