Victor Ponta, PRO România : “Hotie pana la capat! “ / asta e hotie – nu social democratie / SUBVENTIA NESIMTITA a partidelor politice merge mai departe fara rusine!

679

„In timp ce suntem manipulati si sufocati zi de zi de Propaganda despre dosare, Stat Paralel, securisti bla bla – unii incaseaza lunar milioane de euro din taxele si impozitele romanilor ( bani care sunt luati de la sanatate, educatie sau Infrastructura)!

In fiecare luna PSD primeste de la Bugetul de stat 7,5 milioane de ron = 1,5 milioane de euro! Si liderii PNL, ALDE sau USR primesc sume importante ; Basescu Mincinosul ( cel care a taiat pensiile si salariile romanilor) sa lafaie zi de zi pe la televiziuni pe banii celor pe care i-a nenorocit!

Deputatii PRO Romania am facut amendament in Parlament, la dezbaterea Bugetului, pentru suspendarea ( sau macar reducerea) acestei subventii / propunerea noastra a fost respinsa cu nepasare si aroganta de reprezentantii PSD – Alde! Dar trebuie sa facem ceva!

1. Sumele uriase primite de PSD ( care se declara partid de stanga – alaturi de popor) nu sunt folosite la niciun proiect social ; nu se dau burse unor tineri talentati, nu se sprijina o gradinita sau un camin de batrani , nu se recompenseaza un medic sau un profesor exceptional / cu acesti bani luati de la Buget ( desi Partidul are membri cotizanti, cabinete si sedii tot de la Stat) se platesc avioanele si elicoptere private cu care zboara Dragnea, case si masini de lux pentru camarila lui , si se face Propaganda comunista!!!

2. Subventia de la Buget primita de PSD este cea mai mare din Europa / SPD din Germania primeste de 8 ori mai putin / PES ( Partidul Socialistilor Europeni – acopera toata Europa ) primeste de 4 ori mai putin!

3. Cetatenii romani care voteaza alt partid ( sau care nu voteaza deloc) cotizeaza cu banii lor ( fara sa le ceara nimeni acordul) pentru milioanele de afise si bannere care ne sufoca in toata tara – ca si pentru milioanele de clipuri electorale care inunda televiziunile si internetul

Dincolo de renuntarea ( sau reducerea drastica ) la aceste subventii nesimtite PRO Romania va depune un proiect de lege de renuntare la privilegiile si avantajele pe care politicienii le au in fata oamenilor obisnuiti! S-a depasit orice limita a bunului simt – trebuie sa actionam!” – a declarat Victor Ponta