Victor Ponta, atac la PNL: „Deci bani pentru copii nu vor sa dea – tin banii pentru campania electorala!”

663

Președintele PRO România, Victor Ponta, acuză PNL că nu vrea să dea alocațiile dublate pentru copii, susținând că liberalii „țin banii pentru campania electorală”.

Spun în fiecare zi că nu îi lasă Parlamentul să facă treaba (cum spunea Băsescu la Primărie că nu îl lasă Consiliul)- în cazul alocațiilor pentru copii nu îi lasă Parlamentul? Să facă ce trebuie pentru Sănătate, Educație, Infrastructură, Fonduri Europene , Mediu, Cultură …. nu îi lasă Parlamentul? Eu nu cunosc niciun exemplu de acest fel – pot să ne dea ei unul?”, a scris Ponta pe Facebook.

În cele din urmă, Ponta s-a întrebat retoric dacă după alegerile anticipate, PNL va găsi „brusc banii” pentru alocații, salarii, pensii, autostrăzi, spitale sau măsuri de combatere a poluării. „Eu cred că NU. Și mai cred că nu îi interesează altceva decât să căștige alegerile și să își vadă de treburile lor personale”, a conchis fostul premier.

Acuzațiile vin în contextul în care președintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind dublarea alocaţiilor pentru copii, votată la finalul anului trecut în Parlament, dar guvernul Orban va proroga termenul de intrare în vigoare a legii alocațiilor.