Victor Ponta: „Exclud varianta oricărui protocol de colaborare cu PSD la alegerile locale”

585

Invitat în emisiunea „Punctul culminant” de la România TV, liderul Pro România spune că exclude orice protocol de colaborare cu PSD-ul la alegerile locale. Pro România va avea propriii candidaţi la primării, pe care îi va anunţa abia după ce vor fi anunţaţi candidaţii PSD-ului şi PNL-ului.

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, căruia Victor Ponta i-a propus să candideze la Primăria Capitalei din partea Pro România, a declinat propunerea acestuia.

„Domnul Rafila mi-a spus un lucru de foarte bun simț, pe care l-am înțeles, că ar fi mai multă nevoie de experiența sa în domeniul sănătății decât în administrația publică. Domnul Rafila mi-a spus: Eu, ca medic, nu cred că ar trebui să se organizeze alegeri în contextul pandemiei. Eu nu pot participa la un proiect politic din moment ce nu sunt de acord cu organizarea alegerilor”, a declarat Ponta.

„Cu Robert Negoiţă am făcut alianţa Pro Bucureşti. El va fi candidatul Alianţei. Eu mi l-aş dori la Primăria Generală, dar probabil că va alege să candideze la sectorul 3 pentru că acolo e foarte apreciat”, a precizat Victor Ponta.

Preşedintele Pro România a mai spus că exlcude orice colaborare cu PSD-ul la alegerile locale.