Victor Ponta, după ce doi tineri au murit drogați la un festival: „În România doar corupția ucide!  L-ați auzit pe Iohannis vorbind despre altceva?”

504

Fostul premier Victor Ponta a reacționat, după ce doi tineri au murit drogați la un festival în București, afirmând că statul ignoră toate problemele cetățenilor și se concentrează numai pe terorizarea politicienilor, prin dosare de corupție.

”Ce bine ca in Romania doar <<Coruptia Ucide>>- nimic altceva. Acum daca l-am bagat pe Piedone mai urmeaza Oprescu si gata – totul e perfect! In Romania nu exista droguri ( nici la evenimentele cu mii de tineri nici in liceele cele mai bune ) – nu exista crime ( nici macar la Arad) – nu exista violuri – nici talharii – nu mor mii de oameni in accidente rutiere – nici in spitale din lipsa de medicamente!”, a scris Victor Ponta, pe Facebook.

Fostul premier a afirmat că, în România, exista doar “lupta anticoruptie” dusă de Portocala si Uncheselu – iar “cei frumosi si liberi” nu se excita decat cand aud de catuse puse celor care nu sunt “ai lor”.

”L-ati auzit vreodata pe Presedintele Tarii vorbind de altceva decat de <<coruptie>>? Credeti ca dupa aceste tragedii, pentru protectia copiilor nostri , o sa dea Guvernul vreo Ordonanta de Urgenta? Nici vorba – in Romania doar <<Coruptia Ucide>> – nimic altceva!”, a conchis Ponta.