Victor Ponta: Cine nu lasă acum Guvernul “Orban” să facă treabă?Aveți Președinte, Guvern, majoritate parlamentară, toate institutiile statului și ale UE de partea voastra – de ce nu guvernați țara?

569

Președintele PRO România, Victor Ponta, declară că nu înțelege de ce PNL l-a mai pus pe Ludovic Orban prim-ministru dacă vor deja să il dea jos și ce îi mai oprește acum să guverneze, atâta timp cât PNL are Presedinte, Guvern, majoritate parlamentara, toate institutiile statului si ale UE de partea lor.

„Am si eu o intrebare de cetatean ( nu turmentat – ci indignat) : DACA TOT IL DATI JOS PE ORBAN DE CE V-ATI MAI CHINUIT ATAT SA IL PUNETI ?

De ce ati mai negociat si semnat acorduri de guvernare cu USR, ALDE, UDMR , PMP si Minoritati ( in care oricum promiteati lucruri care se bat la cap si de care nu aveati nicio intentie sa va tineti ) / de ce ati mai cerut Sistemului sa isi activeze “conservele politice” sa tipe cu toata gura ca trebuie votat Guvernul “Orban” pentru “interesul national” ( dupa care au replantat “conservele” inapoi la PSD ca sa nu lipseasca din selfie nici prostii nici hotii) / de ce ati mai fortat Constitutia si bunul simt sa adoptati un Buget pe 2020 care oricum se aplica maxim pana in Iulie / de ce transferati in fiecare zi parlamentari loviti brusc de “iubirea de stabilitate” / de ce ati zis ca va ocupati voi anul acesta de ce nu a facut Dragnea & Gasca : spitale regionale , autostrazi, scoli, gaze din Marea Neagra samd ?

V-ati batut joc de toata lumea pentru ca stiti ca oamenii nu au ce sa va faca ? S-a “decis” ca se voteaza tot cu voi? Din Noiembrie 2015 pana azi au trecut 4 ani – si am avut deja 6 Prim Ministri ( si peste 100 de ministri – unul mai destept ca altul ) / abia se chinuie sa finalizeze ce am inceput noi in 2014 / – si ne miram ca nu mai construim nimic ?

Cine nu lasa acum Guvernul “Orban” sa faca treaba ( sa nu imi spuneti de Ciolacu si noua/vechea lui echipa de securisti resapati si olguti in lipsa de pastile ca nu este nici macar de ras – e de plans) / aveti Presedinte, Guvern, majoritate parlamentara, toate institutiile statului si ale UE de partea voastra – de ce nu guvernati tara?

Nu am votat Guvernul “Orban” stiind de la inceput ca este un “Guvern – fake” / si am primit cu indiferenta toate injuraturile si criticile “moralistilor Natiei”/ acum insa ii intreb pe cei care au votat acest Guvern si spun ca trebuie sa isi dea demisia : ati fost naivi cand l-ati votat ( sau doar ipocriti si cinici)?

ProRomania a fost si ramane in Opozitie fata de prostie, incompetenta si minciuna / si suntem de acord sa facem alegeri oricand – dar dupa Alegeri o sa faceti ceva bun pentru oameni sau iar o sa spuneti cine nu va lasa si de ce nu puteti?

UPDATE- am si o solutie pentru PNL : sa faca ei motiune de cenzura contra Guvernului “Orban” cum a facut PSD contra lui “Grindeanu” / ca sa nu mai fie niciun dubiu ca PNL este noul PSD!” conchide Victor Ponta