Victor Ponta, ATAC FULGER la ‘Jupânul’ Liviu Dragnea și instituțiile acaparate de ‘caracatița Teldrum’

793

Liderul PRO România, Victor Ponta, îl cataloghează pe șeful social – democraților, Liviu Dragnea, ca fiind un jupân. Reacția lui Ponta vine după publicarea rezultatelor unui sondaj în care Pro România apare pe locul 5 în topul preferințelor votanților din România.

„Am gandit PRO Romania ca un proiect politic nou – o alternativa de centru stanga , profesionista si capabila sa ofere solutii de guvernare . Acum putem sa aducem SCHIMBAREA – chiar mai repede decat ne asteptam !

La Alegerile Europarlamentare din 26 Mai 2019 exista un singur vot care poate sa schimbe scena politica – votul pentru Pro Romania! Doar un vot semnificativ pentru Pro Romania va da curaj si incredere altor parlamentari , primari, membri si simpatizanti PSD ca exista o alternativa reala / doar prin intarirea ProRomania putem sa obtinem in Parlement schimbarea din functie a lui Liviu Dragnea si de la Guvern a Vioricai Dancila!

Stiu ca este foarte greu sa le redai oamenilor dezamagiti curajul si speranta / stiu ca sunt “otraviti” zi de zi cu propaganda platita din milioanele de euro de la Buget, ca sunt amenintati si santajati cu un aparat administrativ care in loc sa munceasca pentru oameni este folosit impotriva lor / stiu ca avem impotriva institutii care au fost acaparate de “caracatita Teldrum” si care in loc sa serveasca interesului public exacuta ordinele ilegale ale “Jupanului” !

Dar suntem hotarati sa ducem aceasta lupta – ProRomania!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.