Victor Ponta, atac dur la Viorica Dăncilă: Tu chiar ți-ai greșit meseria!

446

Liderul Pro România, Victor Ponta, are un atac de o duritate fără precedent, joi seara, pe Facebook, la adresa liderului PSD, Viorica Dăncilă, pe care o acuză de incompetență și oportunism.

„Viorica, fără supărare, nu sunt sigur de mine, dar de tine sunt foarte sigur – tu chiar ți-ai greșit meseria!!! Și ne costă pe toți foarte mult! Ce treaba ai tu cu funcția de Prim Ministru ( în afară de prostia lui Liviu care a crezut ca fraierul că tu nu îl trădezi)? Dar cu funcția de Președinte? Dar cu aceea de președinte al PSD? Știu – o să-mi spui că nici cu funcția de europarlamentar nu aveai absolut nicio treabă și că eu te-am pus acolo! Scuze – am greșit atunci!

Sigur că “armetica” e dificilă – și 29 de parlamentari lipsă nu te fac așa sigură, că lipsesc???!

Viorica – de ce nu te ocupi tu de lucrurile la care te pricepi! Ah – chiar ! La ce te pricepi tu? Ce meserie ai, că eu te știu doar că lucrai la Dragnea la PSD Teleorman – da, la Dragnea care acum stă în celulă și tu stai pe locul lui! Tu ai o meserie? Predai vreo materie la Liceul din Videle? Ce materie? Scuze că am pus atâtea întrebări – nu am vrut să te năucesc! Sunt sigur că sunt Mihai și Eugen lângă ține să te ajute cu răspunsurile!”

Atacul vine în condițiile în care sunt suspiciuni de trădare în interiorul PSD.

Viorica Dăncilă a anunțat joi că nu va renunța sub nici o formă la candidatura la prezidențiale, indiferent care va fi soarta sa la conducerea guvernului.