Viceprimarul Ploieștiului, Cristian Ganea : „Primarul Ploieștiului demonstrează, încă o dată, dispreț față de banul public. Consilierul Prună a încasat peste o sută de milioane, banii pentru concediul de odihnă. Deci? Cum stă treaba cu demisia domnului Prună? Ne răspundeți public, domnule primar Dobre?”

512

 Într-o recentă postare pe facebook, viceprimarul Cristian Mihai Ganea îl somează pe primarul Municipiului Ploiești, Adrian Dobre, să răspundă public unor acuzații ce planează în legătură cu încasarea a peste o sută de milioane de lei pentru concediul de odihnă al consilierul său, Eugen Prună.

”Dubla măsură a primarului Adrian Dobre nu cunoaște limite! Primarul Ploieștiului demonstrează, încă o dată, dispreț față de banul public. Deși se plânge de lipsa banilor, primarul liberal are grijă de bunăstarea financiară a consilierilor personali. Am întreba public, cum oare se poate ca Eugen Prună, consilierul specialist în secrete publice, să demisioneze (de fapt nu a fost demisie, ci o încetare a contractului cu acordul părților) pe data de 8 iunie și să fie reangajat pe 20 iunie? Interesant este că în cele câteva zile de….așa zisă demisie, consilierul Prună a încasat peste o sută de milioane, banii pentru concediul de odihnă, neefectuat (pe hârtie)….Și asta, în timp ce salariații Primăriei sunt obligați să își efectueze toate zilele de concediu de odihnă, ca nu cumva să aibă de încasat vreun leuț de la bugetul local…. Deci? Cum stă treaba cu demisia domnului Prună? Ne răspundeți public, domnule primar Dobre?”, a scris viceprimarul Ganea pe pagina sa de facebook.

Sursă foto : pagina de facebook Cristian Ganea