Viceprimarul Ploieștiului, Cristian Ganea ii transmite un mesaj dur lui Adrian Dobre : „Nu vă mai jucați cu administrarea Ploieștiului și să deveniți primarul tuturor ploieștenilor!

666

„Dubla personalitate a primarului Adrian #Dobre este din ce în ce mai vizibilă. Edilul Ploieștiului a ignorat mandatul primit din partea Consiliului Local Ploiești și a votat invers în ședința Asociației de Dezvoltare Intercomunitară – “Parteneriatul pentru managementul deseurilor – Prahova”.

Cu alte cuvinte, pe de o parte, primarul Dobre triplează valoarea contractului pentru curățenia căilor publice la Ploiești, iar pe de altă parte nu votează ajustarea de tarif, conform contractului aflat în vigoare și aprobat deja pentru localitățile din mediul rural.

Domnule Dobre cât veți mai continua să ignorați deciziile Consiliului Local #Ploiești? După trei ani de mandat a cam venit vremea să nu vă mai jucați cu administrarea Ploieștiului și să deveniți primarul tuturor ploieștenilor!” a transmis Cristian Ganea pe pagina sa de socializare,dupa care a revenit cu o noua serie de precizări :

” Recunosc… am greșit cu postarea de mai devreme, înțelegând eronat ceea ce s-a întâmplat la ședința Asociației de Dezvoltare Intercomunitară – “Parteneriatul pentru managementul deseurilor – Prahova”.

În realitate, primarul Adrian #Dobre s-a bătut cu pumnul în piept că nu va vota ajustarea tarifului pentru gunoiul menajer, dar în cadrul ședinței a votat pentru…

Semn că personalitatea bipolară a primarului se manifestă oricând, la orice oră și în orice împrejurare… Sunt convins că acum se va plânge că a fost obligat de forțe oculte să voteze sau că nu își va mai recunoaște votul…”