Viceprimarul Ploieștiului, Cristian Ganea, declarație dură la adresa lui Adrian Dobre : „Preocupat doar de jocul politic și de a da bine în fața șefilor de partid, Dobre nu s-a gândit că poate lăsa fără apă caldă și căldură, peste 120.000 de ploieșteni”

888

„Așa cum atrăgeam atenția și ieri, nu vreau să băgăm sub preș consecințele ședinței de consiliu local în care primarul Adrian Dobre și-a arătat adevarata față și s-a comportat ca la piață. Cu scandal, chiar injurii și manifestări nedemne, majorarea tariful a trecut în cele din urmă. Dar cum a trecut este de subliniat.

Primarul s-a opus din răsputeri, deși cetățenii racordați la sistemul centralizat de termoficare nu vor fi afectați, ci vor plăti același tarif cu cel actual, respectiv 186,97 de lei plus TVA. Și asta pentru că vrem să subvenționăm acest serviciu. Preocupat doar de jocul politic și de a da bine în fața șefilor de partid, Dobre nu s-a gândit că poate lăsa fără apă caldă și căldură, peste 120.000 de ploieșteni.

Ba mai mult, nu a luat în calcul că poate lăsa fără căldură 14 licee, 15 școli gimnaziale și 24 de grădinițe și creșe, racordate în acest moment la sistemul centralizat. Acest primar a dovedit ieri că acționează împotriva ploieștenilor, nu pentru binele lor.

Am ținut să fac foarte clar acest lucru pentru că sunt sigur că în campania electorală, Dobre va uita că a fost pe punctul să lase 53 de unități de învățământ în frig. Se va duce cu tupeu să le ceară votul chiar părinților acelor copii care ar fi trebuit să îndure consecințele iresponsabilității sale. Îmi doresc însă ca ploieștenii să nu uite asta!” a declarat viceprimarul Ploieștiului, Cristian Ganea