Viceprimarul Cristian Ganea: „Aloooo!!! Dle Dobre, credeam că în 4 ani ați învățat că primarul decide, nu sugerează.”

484

Criticată de primarul Dobre, conducerea SGU Ploieşti, societate deţinută integral de municipalitate, e apărată de viceprimarul Cristian Ganea. Vicele i-a reproşat lui Adrian Dobre că nu a ajutat niciodată sociatetea şi spune că actuala conducere a făcut minuni pentru redresarea situaţiei financiare. 

„Aloooo!!! Dle Dobre, credeam că în 4 ani ați învățat că primarul decide, nu sugerează. Deci dacă doriți un anumit proiect de hotărâre de Consiliu Local îl puteți iniția singur! Criticați permanent SGU Ploiești, uitând că niciodată nu le-ați asigurat un buget suficient, conducerea societății fiind nevoită să inventeze permanent tertipuri pentru a se redresa financiar. Și, chiar fără sprijinul dvs au reușit! Au reușit să facă dintr-o firmă falimentară, o societate comercială care poate asigura la timp salariile angajaților”

„Sau fugiți din nou de răspundere așa cum ați făcut în aceste zile cu dispoziția privind viza CFP? În loc să conduceți Primăria de pe Facebook, poate ar fi trebuit să vă îngrijiți ca plățile municipalității să poată fi făcute legal și la timp. Spre exemplu, aveți idee dacă ieri a putut fi plătită vreo factură? Probabil că v-au informat consilierii dvs personali că nici o persoană din Primărie nu mai are drept de viză CFP de pe data de 17 ianuarie. În rest…. cine are urechi de auzit să audă!”, a afirmat Cristian Ganea, viceprimarul municipiului Ploieşti.