Veolia face o probă de presiune pentru rețeaua de termoficare a municipiului Ploiești

553

Veolia Energie Prahova continuă lucrările anunțate și prevăzute în programul anual de mentenanță, ce vizează pregătirea sezonului de încălzire 2019-2020.

Astfel, luni, 8 iulie 2019 aceasta va derula o probă de presiune pentru rețeaua de termoficare a municipiului Ploiești, măsură necesară în activitatea de mentenanță și asigurare a operării în condiții optime pentru perioada de iarnă 2019-2020.

Lucrările vor avea loc în intervalul 8.00-16.00 și ar putea afecta pe sectoare, mai multe puncte termice, din cartierele: Nord, Vest, Andrei Mureșeanu, Centru și izolat din cartierele Sud și Malu Roșu”. În funcție de rezultatele probelor de presiune, echipele dedicate vor interveni imediat pentru a realiza eventualele reparații necesare iar confortul consumatorilor să nu fie impactat pe termen lung.

Astfel, pentru realizarea lucrărilor, se va proceda, pentru toate sectoarele vizate, la oprirea apei calde în intervalul orar 11.30 -13.30. Apoi, în funcție de rezultatele testului, pe sectoarele unde se va impune, furnizarea ar putea fi întreruptă până la orele 16.00.

Proba de presiune este o etapă importantă din lista lucrărilor de vară, esențială pentru identificarea și repararea punctelor sensibile de pe rețelele de transport, astfel încât riscul unor eventualele întreruperi de alimentare cu energie termică, pe perioada iernii, să fie diminuat.
Ca și până acum, compania rămâne fidelă obiectivelor sale ce vizează asigurarea de servicii de calitate, la un grad ridicat de continuitate, în cadrul preocupărilor sale de aducere la standarde europene a orașului Ploiești.

Veolia Energie Prahova își asigură consumatorii că se va lucra în mod dedicat la desfășurarea acestor lucrări, încercând să se reducă la minimum intervalul orar în care clienții ar putea fi afectați de întreruperi în furnizarea apei calde.