Ploieștenii racordați la sistemul centralizat de încălzire nu vor mai primi căldură începând de astăzi, 24 aprilie, pentru că temperaturile exterioare au crescut suficient de mult încât Veolia să anunțe închiderea sezonului de încălzire.

Comunicatul Veolia Energia Prahova:

Veolia Energie Prahova anunță încheierea sezonului de încălzire 2019 – 2020 în data de 24 aprilie.

În acest context, de la această dată, toate echipamentele de producție ale Veolia Energie Prahova vor trece la schema de funcționare pentru perioada de vară, astfel încât să permită continuitatea alimentării cu apă caldă pentru toți clienții din Ploieşti.

În perioada extrasezonului, Veolia Energie Prahova va derula lucrări de întreținere, reparații și modernizare pentru echipamentele de producție, transport și distribuție, în vederea creşterii randamentului global şi a eficienței energetice a sistemului centralizat din Municipiul Ploieşti.

Compania rămâne la dispoziția clienților săi și le recomandă ca, în perioada următoare, să utilizeze variantele de contactare la distanță:

  • prin apel telefonic către colegii noștri din Call-Center, disponibili 24h/24h, la numerele :0 800 800 255 (gratuit, Telekom) sau 0244 408 888 (tarif normal, orice rețea);
  • pe adresa de e-mailploiesti@veolia.com;
  • pe fax la numărul:0244 594 580.

Veolia Energie Prahova