USR Ploiești, conducere nouă și candidat la Primărie

1526

Sfârșitul de săptămână a fost plin de evenimente pentru USR Ploiești. Sâmbătă, 12.10.2019 și Duminică, 13.10.2019, USR Ploiești și-a ales noua conducere și candidatul pentru Primăria municipiului Ploiești, organizând, Sâmbătă, și o prezentare publică a propunerilor candidatului USR pentru această funcție.

Conform rezultatelor votului Adunării Generale a filialei USR Ploiești, candidatul ales pentru funcția de primar al Ploieștiului din partea USR este Mihai Polițeanu.

Anterior ședinței Adunării Generale, Mihai Polițeanu și-a prezentat public proiectul de dezvoltare a Ploieștiului pe 12 octombrie într-un eveniment public, deschis ploieștenilor și presei locale.

“Principala mea sarcină în calitate de candidat la funcția de Primar și apoi, sper, de Primar este să propun și să vă conving de necesitatea unui plan de pentru viitorul Ploiestiului, care să arate unde vrem să ajungem împreuna și ce fel de oraș vrem să construim împreună. O viziune inseamnă să oferi oamenilor un drum clar de parcurs, la care toți să ne înhămăm împreună. Eu vreau sa aduc la Primăria Ploiești viziune, integritate, transparență și eficiență. Ceva nemaivăzut în administrația Ploieștiului în ultimii 30 de ani, dar atât de normal”, a declarat Mihai Polițeanu, candidatul USR pentru funcția de Primar al Ploieștiului.

În cadrul aceluiași proces electoral, a fost ales noul Birou Local USR Ploiești, care va avea următoarea componență pentru următorii doi ani:

                        -Aurel Oprinoiu – președinte

                        -George Marussi – vicepreședinte

                        -Serghei Turcan – vicepreședinte

                        -Mihai Stanciu – vicepreședinte

                        -Emanuel Titel Butucaru

                        -Mihai Tonsciuc

 -Mihaela Cazan

Perioada următoare va fi caracterizată de alegeri interne pentru desemnarea candidaților USR la Consiliul Local Ploiești și Consiliul Județean Prahova, inclusiv funcția de Președinte al Consiliului Județean, context în care vor fi organizate noi dezbateri publice.