Un nou site pentru Curtea de Apel Ploiești

647

Curtea de Apel Ploieşti are, din această săptămână, un site modern, transparent, cu o interfaţă uşor de folosit de către justiţiabili. Site-ul Curţii de Apel este disponibil la adresa www.caploiesti.ro

Curtea de Apel Ploiești este prezentă în mediul virtual cu două instrumente web: site-ul www.caploiesti.ro şi secțiunea dedicată de pe portal.just.ro având în vedere că justiția este un serviciu public, guvernat de valori fundamentale ca transparență, integritate, responsabilitate.

Accesând şi navigând pe acest site, utilizatorii acceptă implicit termenii de utilizare descrişi pe site-ul Curții de Apel Ploiești.

Site-ul www.caploiesti.ro oferă informaţii persoanelor implicate în dosare. De asemenea constituie un instrument util şi rapid de documentare pentru mass-media, prin intermediul acestui instrument se urmăreşte astfel, creşterea transparenţei actului de justiţie.

Site-ul Curții de Apel Ploiești extrage în mod securizat informaţiile din sistemul naţional de evidenţă a dosarelor din justiţie, cu date despre dosare, părţi implicate, termene de judecată (şedinţe) precum şi deciziile luate în aceste dosare. Conţinutul site-ului este permanent actualizat şi îmbunătăţit.

În cazul în care nu sunt de acord cu termenii şi condiţiile impuse, utilizatorii trebuie să înceteze accesarea acestui serviciu.