Un nou început pentru FC Petrolul : președinte nou, antrenor nou, planuri mari!

498

FC Petrolul Ploiești si-a prezentat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă la care au participat noul președinte al clubului, Marius Stan, și noul antrenor principal al echipei, Flavius Stoican, planurile pentru sezonul 2019-2020. ”Lupii” vor începe, astăzi, pregătirile, primul antrenament al verii urmând să se desfășoare, de la ora 17.00, la baza de la Strejnic.

Noul sezon al Ligii 2 se anunță a fi mai interesant decât Liga 1, va fi liga derbyurilor de altădată, datorită concentrației de echipe cu tradiție, ceea ce ne motivează și mai mult. Petrolul va ataca promovarea și pentru aceasta avem un plan de achiziție de jucători noi de Liga I, care să facă spectacol pe teren. Istoria ne-a învățat că Petrolul este o echipă a familiilor și a generațiilor, tocmai de aceea în acest sezon vom face o schimbare, ne vom concentra mai mult pe fotbalul de altădată, pe tradiție”, a declarat Marius Stan, președintele FC Petrolul Ploiești.

Noul antrenor al FC Petrolul Ploiești va fi Flavius Stoican, fost internațional, cu 19 selecții în echipa națională, și antrenor, în ultimele două sezoane, la Politehnica Iași, cu gruparea moldavă ajungând în faza play-off a primului eșalon.

Referindu-se la obiectivele în noul post, Flavius Stoican a declarat: „Îmi doresc performanță sportivă, principii și norme etice în abordarea jocului, o echipă motivată și dornică de victorie, toate încununate ne vor călăuzi spre atingerea obiectivului de calificare în prima Liga de Fotbal, la finalul acestui an competițional.”

În ceea ce privește lotul de jucători, acesta va suferi modificari față de sezonul trecut, componența finală urmând să fie cunoscută odată cu plecarea în stagiul de pregătire din Turcia.

Și pentru acest sezon lotul se va bucura de unele dintre cele mai bune condiții din fotbalul românesc, de la echipament la cantonamente, totul pentru a crea un mediu în care jucătorii să își dorească să joace, să se bucure de experiența jocului, dar și de lupta și provocările acesteia, până în ultimul minut de joc, până la obiectivul final”, a continuat Marius Stan.