Un interlop din Ploiești a fost arestat după ce și-a uitat pistolul în cabina de probă a unui magazin dintr-un mall din București

914

Un cunoscut interlop prahovean a fost arestat preventiv pentru deținere de armă letală. Aceasta ar fi fost o știre banală dacă personajul în cauză n-ar fi dovedit un ghinion ieșit din comun. Este vorba despre Raspa, pe numele lui adevărat Nicolae Gălăţeanu, un cunoscut interlop care a fost implicat în mai multe incidente. De data asta a avut un ghinion teribil – și-a uitat într-o cabină de probă a unui magazin geanta în care se afla un pistol cu glonţ. Alături a fost găsit şi un încărcător cu opt cartuşe.

De-a lungul anilor, el a fost implicat în mai multe scandaluri, dintre care cel mai cunoscut a avut loc în octombrie 2009. Atunci s-a dat alertă de grad 0 la nivelul IPJ Prahova deoarece în Ploiești existau informații că urma să se producă un adevărat măcel.Raspa si un apropiat ar fi taiat cu sabia doi rivali din gruparea Ursarilor in timp ce se afla la o nunta.

Macelul nu a mai avut insa loc, iar Raspa a fost arestat un an mai tarziu pentru furt.

Foto: Facebook/ Nicolae Gălățeanu