Un Ferrari scăpat de sub control a lovit alte 2 mașini pe Bulevardul Independenței, la competiția automobilistică „Trofeul Ploiești”. VIDEO

634

În perioada 14-15 mai, pe Bulevardul Independenței, Ploieștiul dă startul sezonului competițional 2022 în Campionatul Național de Super Slalom (CNSS) și în Campionatul Național de Îndemânare Auto (CNIA), evenimentul ”Trofeul Ploiești 1.

La antrenamentele de sâmbătă, 14 mai, după Bulevardul Independenței, sub ochii spectatorilor, aproape de o tragedie, s-a produs un accident auto soldat cu pagube materiale importante, atunci când pilotul unui Ferrari a scăpat bolidul de sub control și a lovit două mașini aflate în apropierea liniei de sosire. Nimeni nu a fost rănit, deși mai mulți martori s-au aflat foarte aproape de locul impactului. 

Evenimentul este structurat în două zile, sâmbătă, 14 mai, fiind programate antrenamentele libere, în intervalul orar 12.00 – 20.00, în timp ce duminică, 15 mai, de la ora 10.00, va avea loc antrenamentul cronometrat, urmat de cele două manșe de concurs și festivitatea de premiere (în jurul orei 19.30). Ambele campionate au la bază îndemânarea auto, cu următoarele precizări: CNSS: Participă piloții experimentați, cei cu vechime în îndemânare auto, viteză în coastă, circuit sau raliuri, care vor garanta publicului prezent un spectacol de zile mari prin abordările traseelor de slalom. Lor li se vor adăuga juniorii, cu vârste între 14 și 18 ani, participările feminine și seniorii de peste 65 de ani.

VIDEO postat pe rețelele de socializare: