Un bărbat din Giurgiu care știa că este infectat cu COVID-19, a fost depistat la picnic, la Sinaia, împreună cu alte două familii!

671

Un bărbat de 41 de ani din Giurgiu care știa că este infectat cu COVID-19 a încălcat măsura izolării la domiciliu și a venit să facă picnic la munte, în Prahova.

Bărbatul a fost depistat de jandarmii care i-au controlat pe cei care făceau picnic, la Cota 1.000, într-o zonă interzisă. La picnic participau 6 adulți și 4 copii.

Comunicatul Jandarmeriei Prahova:

În data de 02.08.2020, numitul M.M.M. din județul Giurgiu, turist aflat la cota 1000 Sinaia, unde desfasura activități de picnic cu alte două familii într-o zonă care nu era special amenajată, a fost depistat in urma verificărilor că figura testat pozitiv COVID 19 , cu refuzul internării în unitatea spitalicească, având măsura izolării la domiciliu în judetul Giurgiu.

S-a impus informarea autorităților competente și întocmirea procesului verbal de sesizare privind săvârșirea infracțiunii de ,,zădărnicirea combaterii bolilor epidemiologice”.