Scene incredibile în centrul de carantină de la km6 din Ploiești. Un bărbat a încercat să evadeze de mai multe ori  din centrul de carantină, el fiind nemulţumit, printre altele, de diversitatea hranei. Acesta a fost sancționat de 4 ori pentru refuz de legitimare, injurii și tulburarea OP.

„Cu referire la incidentul petrecut astăzi 22 03 2020 în centrul de carantinare Km 6 Ploiești(Blejoi), IJJ Prahova face următoarele precizări:

Numitul C. M. O. domiciliat în Ploiești, încă de la prezentarea în centrul de carantinare a creat următoarele probleme, constând în:

  • nerespectarea măsurilor de carantinare impuse,
  • a fost nemulțumit de diversitatea hranei aferente,
  • a părăsit camera de carantinare încercând să iasă din centru,
  • a fost sancționat de 4 ori la legea 61/91 la art 2 pct. 1,31 și 24 pentru refuz de legitimare, injurii și tulburarea OP,
  • totodată în data de 16 03 2020 din camera unde locuiește împreună cu o altă persoană au fost aruncate, un pachet de țigări cu sume de bani (valută și lei), în care s-a mai găsit si o substanță vegetală ce părea a fi canabis și o pungă de cipsuri în care erau foite de hârtie pentru confecționat țigări(joint-uri), în cauză se efectuează cercetări de către lucrătorii de poliţie din cadrul S P R Blejoi, IJJ PRAHOVA asigură masuri de protecție și ordine publică la centrele de carantinare prin dispozitive exterioare.” transmit reprezentanții IJJ Prahova